Palvelut

Raakapuun kuljetus, irtolastit ja projektilastit Saimaalla ja Saimaalta merelle ja takaisin.

Tarjoamme monipuolista palvelua laivakuljetusten parissa. Raakapuun kuljetuksista meillä on vankka vuosikymmenien kokemus. Olemme osana Fin-Terpuu konsernia ja tarjoamme kokonaisvaltaisia kuljetusratkaisuja; lastaus – laivakuljetus – purku.

Saimaalta merelle ja takaisin.

Bulkkilastien osalta osaamisemme selkäranka on vaativien reittien optimointi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osaava ja koulutettu henkilöstömme on avain asemassa Saimaan kanavan läpiliikenteessä. Resurssimme varmistavat kilpailukykyisen kokonaisuuden raaka-aineiden kuljetuksessa Suomen sisäisesti ja maailmalle.

Nykyinen kalustomme tarjoaa myös mahdollisuuden Itämeren liikenteeseen.

Asiantuntijat käytössäsi

Teemme työmme aina tarkasti, huolella ja asiakkaidemme toiveita kunnioittaen.

Käytössämme on alan osaavin henkilökunta ja Saimaalle parhaiten soveltuva laivasto. Otamme oppia asiakkailtamme ja työntekijöiltämme jatkuvasti ja kehitämme toimintaamme sen pohjalta. Kehittyminen nopeasti muuttuvan merenkulun parissa on mielestämme avain onnistuneeseen asiakassuhteeseen.

Ympäristö

Tarkkailemme ympäristöämme ja muutamme itseämme havaittujen tarpeiden mukaan.

Historia

Olemme savonlinnalainen sisävesiliiken-teeseen erikoistunut, vuonna 1983 perustettu laivanvarustamo. Yritys syntyi kahdentoista rohkean ja ennakkoluulottoman Saimaan vesiliikenteen ammattilaisen toimesta, kun Enso-Gutzeit luopui varustamotoiminnastaan. Päätoimialamme on raakapuun kuljetus Saimaan sisäisessä liikenteessä, sekä erilaisten irtolastien kuljetus myös Saimaalta ulos muualle Suomeen ja maailmalle. Päätoimipaikkamme sijaitsee synnyinsijoillamme Savonlinnassa.

Copyright Mopro 2021.